Σέρρες: Με παρέμβαση Καραμανλή τηλεοπτικό σήμα σε όλα τα χωριά του Δήμου ΣιντικήςΜε τον Σερραίο Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή στο πολιτικό του γραφείο στις Σέρρες για θέματα που απασχολούν την τοπική κοινότητα Αχλαδοχωρίου, συναντήθηκε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αχλαδοχωρίου Βασίλης Τσαβλίδης

 

Διαβάστε τι είχε γράψει  ο κος Τσαβλίδης στις 30 Αυγούστου

Πριν λίγους μήνες ο Υπουργός μου διαβεβαίωσε προσωπικά ότι θα αρθεί η αδικία της μη ένταξης του Αχλαδοχωρίου στις περιοχές εκτός τηλεοπτικής κάλυψης.

Όπως ενημερώθηκα χθες, ψηφίζεται πολύ σύντομα στη βουλή ο νόμος που εντάσσει και το Αχλαδοχώρι στις περιοχές εκείνες που δύνανται να υπαχθούν μετά από την κατάθεση Βεβαίωσης – Υπεύθυνης Δήλωσης του οικείου Δήμου προς τη ΓΓΤΤ και κατόπιν διενέργειας σχετικού ελέγχου της ΕΕΤΤ. Η τότε επισήμανση και πίεση μου ήταν μάλιστα αφορμή να εξεταστούν και τελικά να ενταχθούν μέσω του Υπουργού μας και οι περιπτώσεις και άλλων χωριών όπως Βυρώνεια, Γόνιμο, Μεγαλοχώρι, Χαροπό και Χορτερό του ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ που είχαν επίσης εξαιρεθεί.

Επίσης η άριστη συνεργασία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με την Αντιπεριφέρεια εξασφάλισε επιπλέον πιστώσεις για τη συντήρηση του οδικού δικτύου ώστε να συντηρηθεί σταδιακά το σύνολο του περιφερειακού οδικού δικτύου όπως του δρόμου Σιδηροκάστρου – Καπνόφυτο – Αχλαδοχώρι – Καρυδοχώρι. Σε επικοινωνία με τον κ Σπυρόπουλο υπάρχει η δέσμευση για την ολοκλήρωση της διαγράμμισης σε όλο το μήκος του δρόμου.
Το μακροχρόνιο σχέδιο πρέπει να είναι αναπτυξιακό και παραγωγικό όπως συζητήθηκε με τον Υπουργό και ασφαλώς να αφορά τον παραγωγικό κάμπο μας.

Χρειάζεται η συνεργασία όλων των τοπικών φορέων για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων και των χρηματοδοτικών προγραμμάτων του Υπουργείου και για το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να επικεντρωθούμε ακολουθώντας το παράδειγμα του ΤΟΕΒ Σιδηροκάστρου


Ως Πρόεδρος Αχλαδοχωρίου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κώστα Καραμανλή για τις μέχρι σήμερα ουσιαστικές ενέργειες του και για την υποστήριξη του στα τοπικά θέματα που απασχολούν όλους εμάς του ακρίτες.

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *