Σέρρες: Με ταχύτατους ρυθμούς ολοκληρώνεται το νέο Δημοτικό Σχολείο στο Νέο Σούλι- video

Σέρρες: Με ταχύτατους ρυθμούς ολοκληρώνεται το νέο Δημοτικό Σχολείο στο Νέο Σούλι- video

Επιτόπιο έλεγχο πραγματοποίησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής στο υπό κατασκευή δημοτικό σχολείο στο Νέο Σούλι του δήμου Εμμανουήλ Παπά.  Παρουσία του Δημάρχου Δημήτρη Νότα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του έργου η χρηματοδότηση του οποίου ανέρχεται στα 1 εκατομμύριο 740 χιλιάδες ευρώ. 

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η κατασκευή του σύγχρονου κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου Ν. Σουλίου .Η χρηματοδότηση του έργου  ανέρχεται  στο 1.740.000 ευρώ και εξασφαλίστηκε από το ΠΔΕ του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών  με ενέργειες του Υπουργού Κώστα Καραμανλή.

Ο κ. Καραμανλής συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Εμμ. Παππά  κ. Δημήτρη Νότα, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Αριστοτέλη Βρέττα αλλά και λοιπούς παράγοντες της περιοχής πραγματοποίησε επίσκεψη και επιτόπιο  έλεγχο προκειμένου να ελέγξει και ο ίδιος την πορεία της κατασκευής του μεγάλου αυτού έργου και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ταχύτατη πορεία της ολοκλήρωσης του. Παράλληλα ο κ .Καραμανλής  αναφέρθηκε και  στην  δημιουργία του νέου βρεφονηπιακού σταθμού  προϋπολογισμού 1.956.000 ευρώ

Από πλευράς του Δήμαρχος Εμμ. Παππά κ. Δημήτρης Νότας, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον υπουργό για την στήριξη του στα μεγάλα έργα υποδομής της περιοχής του, τόνισε  την σπουδαιότητας τους  και έκανε λόγω για έργα πνοής. 

Ενώ και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ν. Σουλίου Αριστοτέλης Βρέτας, ανέφερε πως οι κάτοικοι είδαν θετικά  τις νέες αυτές κτηριακές υποδομές. Κάτι που επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι οι κάτοικοι.

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version