- Διαφήμιση -

Σέρρες- Ν. Αργυριάδης: Η πολιτεία οφείλει να στηρίξει την προσπάθεια των γυναικών και νέων ζευγαριών για τεκνοποίηση (video)

Σέρρες- Ν. Αργυριάδης: Η πολιτεία οφείλει να στηρίξει την προσπάθεια των γυναικών και νέων ζευγαριών για τεκνοποίηση (video)

Σάλος προκλήθηκε από την προβολή του  διαφημιστικού σποτ για το1ο Πανελλήνιο  συνέδριο γονιμότητας  και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας  που  ήταν να  πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα και τελούσε υπο την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας , στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ μια γυναίκα 40χρονη που δεν έχει κάνει παιδιά να παρουσιάζεται ως ένοχη.

Μετά τις απανωτές αντιδράσεις  το βίντεο αποσύρθηκε ενώ αντιδράσεις προκλήθηκαν και για το πάνελ που θα αποτελούσε  τους κύριους ομιλητές του συνεδρίου.

Ο καταξιωμένος  μαιευτήρας – γυναικολόγος κ. Νίκος Αργυριάδης μιλώντας στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ   ανέφερε ότι όσο περνούν τα χρόνια μειώνεται η αναπαραγωγική δυνατότητα της γυναίκας, όμως με την  βοήθεια της  επιστήμης είναι εφικτό.

Οι κοινωνικοοικονομικές συνθήκες έχουν αλλάξει λέει ο κ. Αργυριάδης 

Ενώ σε ότι αφορά την προβολή του επίμαχου διαφημιστικού σποτ λέει πως ήταν άστοχο

Παράλληλα στάθηκε και στην υποχρέωση  της πολιτείας να υποστηρίξει  την προσπάθεια αυτή των γυναικών και των νέων ζευγαριών αλλά και στην καταπάτηση των δικαιωμάτων των εργαζόμενων μητέρων με το οικονομικό κομμάτι σε ότι αφορά την στήριξη να  καταλαμβάνει ένα μεγάλο μερίδιο .

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version