“Σε μια ώρα γέμισαν όλα νερό μέχρι το γόνατο”

Μέσα σε μια ώρα είδαν τις αυλές τους να πλημμυρίζουν με νερά οι κάτοικοι των Καλών Δέντρων, μετά από υπερχείλιση καναλιού της περιοχής τους. Άμεση ήταν η επέμβαση  της ΠΥ, της Αστυνομίας και όλων των υπόλοιπων αρμόδιων φορέων που πρόλαβαν το κακό και ευτυχώς δεν υπήρξαν μεγάλες καταστροφές..

Ο Μπάλλος δημιούργησε προβλήματα και στο τοπικό διαμέρισμα των  Καλών  Δέντρων , καθώς  το Σάββατο αργά το βράδυ υπερχείλισε  το κανάλι που βρίσκεται στην περιοχή με αποτέλεσμα μεγάλες ποσότητες νερού να εισρεύσουν στον οικιστικό  ιστό  και  να πλημμυρίσουν οι αυλές των σπιτιών. Η επέμβαση της ΠΥ ήταν άμεση και χρειάστηκαν πολλές ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί η απάντληση  των υδάτων σύμφωνα με τον Διοικητή της Π.Υ Σωτήρη Δημητράκη, ενώ στο σημείο έσπευσαν ο Δήμαρχος  Αλέξανδρος Χρυσάφης και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο Πρόεδρος των Καλών Δέντρων  Θωμάς Τσίμας  αναφέρει πως το μεγάλες ποσότητες νερού ήρθαν ξαφνικά στα κανάλια από την περιοχή του Μελενεκιτσίου και της Σκοτούσσας με αποτέλεσμα να προκληθεί υπερχείλιση.


«Να είναι καλά τα παιδιά » λέει κάτοικος των Καλών Δέντρων που περιγράφει στην κάμερα του ΕΠΙΛΟΓΕΣ την αγωνία που πέρασαν.. απευθυνόμενη στην ΠΥ  και την Αστυνομία που ήταν δίπλα τους όλες αυτές τις δύσκολες ώρες.

«Μέσα σε μια ώρα γέμισαν όλα νερό μέχρι το γόνατο» αναφέρει και άλλη κάτοικος των Καλών Δέντρων εμφανώς  ταραγμένη ακόμη και σήμερα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει  όλους τους αρμόδιους φορείς.


Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 125