Το έργο του προπονητή των ρίψεων Γιάννη Φράγγογλου, που έφυγε απρόσμενα έχει συνέχεια καθώς  σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το αθλητικό σωματείου του ΟΦΚΑ αναλαμβάνει ο Μιχάλης Γεννίκης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Προπονητής Στίβου & Πρωταθλητής Δισκοβολίας του ΟΦΚΑ Σέρρες, «αθλητικό παιδί» του Γιάννη, ανέλαβε τα καθήκοντα του Προπονητή στον τομέα Ρίψεων.

Η μεγάλη αθλητική εμπειρία του Μιχάλη, η επιστημονική και παιδαγωγική του κατάρτιση, το ήθος και η διάθεσή του για προσφορά, εγγυώνται μια λαμπρή συνέχεια στο έργο του Γιάννη Φράγγογλου. Ο Μιχάλης Γεννίκης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με ειδικότητα στον Κλασικό Αθλητισμό και κατεύθυνση την Προπονητική. Εδώ και χρόνια, προσέφερε τις υπηρεσίες του ως στενός συνεργάτης- προπονητής του Γιάννη Φράγγογλου στις Ρίψεις και ως Προπονητής Ακαδημιών του Στίβου στον ΟΦΚΑ ΣΕΡΡΕΣ. Στην πλούσια αθλητική του καριέρα έχει να επιδείξει πολλές υψηλές διακρίσεις στη Δισκοβολία, όπως την κατάκτηση εννέα (9) Πανελλήνιων Μεταλλίων από την κατηγορία Κ16- Κ23, την κατάκτηση δύο (2) μεταλλίων στην Διεθνή Συνάντηση Ελλάδα – Κύπρος και την 4η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20.

Κατέχει Πτυχίο «Πρώτων Βοηθειών» του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (2021) και «Επόπτη Ασφαλείας Πισίνας – Ναυαγοσώστη» της Ναυαγοσωστικής Σχολής Βορείου Ελλάδος (2019), ενώ έχει εργαστεί ως στέλεχος στην Παιδική κατασκήνωση ΤΖΙΩΝΗ SUMMERCAMP.

Η οικογένεια του ΟΦΚΑ ΣΕΡΡΕΣ εύχεται στον Μιχάλη Γεννίκη και στους αθλητές των Ρίψεων καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες στα αγωνιστικούς χώρους


Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 76