Σέρρες : Ο Σύλλογος Δασκάλων τίμησε τους συνταξιούχους του (φωτο)Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19:00 ο Σύλλογος Εκπ/κων Π/θμιας Εκπ/σης Σερρών «Ο Εμμ. Παπάς» πραγματοποίησε στην αίθουσα “Γεώργιος Χρηστίδης” του Επιμελητηρίου Σερρών,

 

εκδήλωση τιμής των συνταξιούχων εκπαιδευτικών μελών του Συλλόγου, που υπηρέτησαν για χρόνια στα σχολεία και Νηπιαγωγεία του νομού μας. Σε κλίμα συγκίνησης και αναγνώρισης της πολύχρονης προσφοράς τους στην εκπαίδευση, τους απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα, ενώ ειδική μνεία έγινε στους συναδέλφους που δεν βρίσκονται πια κοντά μας.

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Συλλόγου, ο επίκουρος καθηγητής του ΠΤΔΕ ΑΠΘ κος Δημήτριος Ζάχος παρουσίασε την εισήγηση του με θέμα “Το έργο και ο ρόλος των εκπαιδευτικών στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία”. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν συγγενείς και φίλοι των συνταξιούχων εκπαιδευτικών καθώς επίσης και πολλοί εν ενεργεία συνάδελφοι τους. Την εκδήλωση επίσης, τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι.

Ανάμεσα τους ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης, πατέρας Χρυσόστομος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρ. Μακεδονίας Ιωάννης Μωυσιάδης, και πλήθος άλλων αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ευχαριστεί όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και εκφράζει για μια ακόμα φορά την ευγνωμοσύνη του στους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς για την ατέρμονη προσφορά τους στον χώρο της παιδείας.


 

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *