Σέρρες: Οδηγίες για πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ Σερρών – video

Δράσεις για την Αντιμετώπιση της Καρδιακής Ανακοπής από Απλούς Πολίτες διοργάνωσε  το πρωί του  Σαββάτου  το ΕΚΑΒ Σερρών στο πλαίσιο του εορτασμού της Πανευρωπαϊκής Ημέρας Επανεκκίνησης της καρδιάς

Κάθε χρόνο χιλιάδες  άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της καρδιακής ανακοπής  και μπορούν  να σωθούν αν  κάποιος από εμάς γνωρίζει να του παράσχει καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση. Μια απλή διαδικασία, σύμφωνα με τον διασώστη του ΕΚΑΒ, Θωμά Κράσιο.

Έτσι σήμερα το πρωί διασώστες από το ΕΚΑΒ Σερρών βρίσκονταν σε κεντρικό σημείο της πόλης προκειμένου να ενημερώσουν τους πολίτες για αυτή την τόσο σημαντική τεχνική. Ενώ είναι πάντα πρόθυμοι να προσφέρουν τις γνώσεις τους σε φορείς που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αντίστοιχα σεμινάρια.

Σύμφωνα με τον διασώστη Θεοφάνη Παπαευστρατίου που μας εξηγεί την διαδικασία ανάνηψης, 3 είναι οι λέξεις κλειδί σε μια τέτοια κρίσιμη στιγμή Βλέπω, Ακούω, Αισθάνομαι.

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version