Σέρρες: Όλα είναι έτοιμα για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις- Τελευταίες οδηγίες(video)

Στις Σέρρες όλα  είναι έτοιμα σύμφωνα με τις δηλώσεις του προϊστάμενου της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για να διεξαχθούν αδιάβλητες πανελλαδικές εξετάσεις, χωρίς αμφισβήτηση

 

Green Cola

Οι διευθυντές των σχολικών μονάδων έχουν ενημερωθεί και τα εξεταστικά κέντρα που θα λειτουργήσουν στον νομό Σερρών είναι 15 όπου θα προσέλθουν σε αυτά 1200 μαθητές των ΓΕΛ και 360 των ΕΠΑΛ. Οι μαθητές καθώς και οι γονείς θα πρέπει να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να μην έχουν άγχος.

 

 

  

Παράλληλα ξεκίνησαν οι ενδοσχολικές εξετάσεις για τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Σύμφωνα με το νέο εκπαιδευτικό σύστημα τα μαθήματα που θα δώσουν οι μαθητές της 3ης λυκείου στις απολυτήριες εξετάσεις τους είναι 4 και οι μαθητές δεν πρέπει να τα υποτιμήσουν και να φροντίσουν να μείνουν προσηλωμένοι στους στόχους τους γιατί ένας καλός βαθμός απολυτηρίου θα είναι χρήσιμος στο μέλλον .

Συγχρόνως γίνονται και οι εγγραφές.

 

Άνοιξε το πληροφοριακό σύστημα από τις 22 μαίου εως τις 17 ιουνίου στο οποίο θα μπαίνουν οι κηδεμόνες των μαθητών με τον κωδικό τους για να κάνουν την εγγραφή , την ανανέωση και την μεταγραφή

Ο διευθυντής β’βάθμιας εκπαίδευσης επισήμανε στους υποψήφιους εξεταζόμενους μαθητές να δώσουν μεγάλη προσοχή στην ώρα προσέλευσης τους καθώς επίσης και στα είδη που θα έχουν μαζί τους καθώς απαγορεύονται οι ηλεκτρονικές συσκευές και τα βιβλία.

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *