Σέρρες: Ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία το “Το πανηγύρι της γης” στο Γόνιμο(video)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία “Το πανηγύρι της γης”. Πρόκειται για μια εκδήλωση που συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Σιντικής, την Αθλητική Πολιτιστική Δράση Σιντικής (Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ.) και η Τοπική Κοινότητα του Γόνιμου.στη θέση «Δασάκι» Γονίμου.

 

Το 1ο Πανηγύρι της Γης πραγματοποιήθηκε το 2002 και μετά από μια παύση αρκετών χρόνων το 2014 η νέα δημοτική αρχή μαζί με τον πρόεδρο του χωριού Παναγιώτη Μαϊκόπουλο αποφάσισαν να ξανά ανοίξουν τις πύλες του Πανηγυριού της Γης και μέχρι σήμερα να πραγματοποιείται κάθε χρόνο τέτοια περίοδο.

 

Στόχος της διοργάνωσης είναι η γνωριμία των επισκεπτών με τα τοπικά προϊόντα, τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας και κατ’ επέκταση η ανάδειξη και προώθηση των προϊόντων και των επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής. Στον διαμορφωμένο χώρο υπήρχαν περίπτερα στα οποία οι εκθέτες μπορούσαν να προβάλλουν τα τοπικά τους προϊόντα, είδη λαϊκής τέχνης και χειροτεχνίες.

Οι παραδοσιακοί χοροί ,το έντεχνο τραγούδι το λαϊκό γλέντι και φυσικά οι ποντιακοί χοροί δεν έλειψαν από τις εκδηλώσεις. 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *