Σέρρες: Ομαλά κύλισε η πρώτη μέρα στο σχολείο – Στο 95% η προσέλευση των μαθητών (video)


Άνοιξαν τις πόρτες τους ξανά σήμερα, τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία του Δήμου Σερρών, με την προσέλευση των μαθητών να αγγίζει το 95%.

Η νέα πραγματικότητα έφερε στη ζωή των μικρών μαθητών περισσότερο σαπούνι, συχνό πλύσιμο των χεριών και αποστάσεις τόσο στα θρανία όσο και στα διαλείμματα.

Το προηγούμενο διάστημα, έχοντας υλοποιήσει ένα οργανωμένο σχέδιο προετοιμασίας, οι Υπηρεσίες του Δήμου Σερρών διασφάλισαν ότι η επανέναρξη των μαθημάτων θα γίνει με προσεκτική τήρηση των κανόνων υγιεινής.

Το πρωί, ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης, και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Τμήματος Παιδείας του Δήμου Σερρών, Δημήτρης Σιαμάγκας, επισκέφθηκαν το 30ο Νηπιαγωγείο και το 18ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών.

 

Χωρίς προβλήματα έγινε η επιστροφή των μαθητών και στο δήμο Εμμανουήλ Παπά, καθώς ο δήμος είχε μεριμνήσει από καιρό για να είναι όλα έτοιμα για τους μικρούς μαθητές , σύμφωνα με το δήμαρχο..

Μάλιστα ο δήμος Εμμανουήλ Παπά, αποφάσισε να επεκτείνει κατά δύο ώρες το ωράριο των καθαριστριών στα νηπιαγωγεία και σε κάποια δημοτικά του δήμου , μία δυνατότητα που δίνει το υπουργείο σε σχετικό ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε στις 28 Μαΐου. 

Σέρρες: Ελάφι εμφανίστηκε στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων

 

Τι λέει ο νομίατρος Σερρών για την πρώτη μέρα στο σχολείο

 

Τι λέει  για την πρώτη μέρα στο σχολείο ο πρόεδρος των δασκάλων στις Σέρρες

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *