- Διαφήμιση -

Σέρρες: Ομαλή η διέλευση των οχημάτων σήμερα στον Προμαχώνα (video)

Ομαλή η διέλευση των οχημάτων σήμερα στον Προμαχώνα

Μετά τις ουρές χιλιομέτρων και την απίστευτη ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλονται οι οδηγοί από τις νταλίκες, τα επιβατικά οχήματα αλλά και όσους θέλουν να επισκεφτούν την Ελλάδα ή να μεταβούν στην γειτονική Βουλγαρία στα τελωνειακά σύνορα του Προμαχώνα, η κατάσταση σήμερα ήταν ομαλοποιημένη καθώς  κατόπιν οδηγιών που δοθήκανε από το Υπ. Προστασίας του Πολίτη, του  Υπ. Τουρισμού και του  Υπ. Υγείας  για το τριήμερο Παρασκευή –Σάββατο και Κυριακή η διαδικασία είναι απλουστευμένη και πραγματοποιείται ο ελάχιστος έλεγχος σύμφωνα με τον υπεύθυνο της λειτουργίας και διαχείρισης του  τελωνειακού σταθμού του Προμαχώνα κ. Γιώργο Τομπουλίδη. 

Με την παρέμβαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή , οριστική  λύση στο πρόβλημα αναμένεται να δοθεί τις προσεχείς ημέρες. Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη  κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο θα δημιουργηθούν επιπλέον θέσεις ελέγχου και προσωπικού προκειμένου να κυλά η διαδικασία με πιο γρήγορους ρυθμούς.

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version