Σέρρες : Όταν μια πράξη ανθρωπιάς γίνεται μέσον προεκλογικής προβολής …Ο δήμος πρέπει να έχει ανθρώπινο πρόσωπο και να στέκεται αλληλέγγυος απέναντι σε συμπολίτες μας που έχουν πρόβλημα.Αλλά να παραχωρεί συνέντευξη τύπου ,να κοινοποιεί δελτία τύπου στα μέσα της πόλης για την αρωγή του σε μια ανήμπορη δημότισσα ….μας ξεπερνάει !!!

 

 

Δείτε την δημοσίευση στην ιστοσελίδα του Δήμου Σερρών

 


 

 

Άμεσα κινητοποιήθηκε ο Δήμος Σερρών και η ΔΕΥΑΣ προκειμένου να συνδράμει ανήμπορη συμπολίτισσά μας, για να εξασφαλιστούν στοιχειωδώς ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης.

Συγκεκριμένα η ΔΕΥΑΣ αποκατέστησε άμεσα τη σύνδεση του νερού και συνεργείο της Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας ανέλαβε έργο, προκειμένου να αποκαταστήσει φθορές του σπιτιού. Επίσης εξασφαλίστηκαν σόμπα και ξύλα για τον επερχόμενο χειμώνα.

 

Σε κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Γιάννης Γάτσιος και ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Δήμου Σερρών Γιώργος Καδής την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018, αναφέρθηκαν στα εξής:

 

“Eίναι καθήκον ,μας, να βοηθάμε ανήμπορους συμπολίτες μας που στερούνται βασικά αγαθά επιβίωσης, όπως είναι το νερό. Είμαστε στη διάθεση όσων από τους συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν ακραία οικονομικά προβλήματα, να τους βοηθήσουμε μέσα από το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΥΑΣ”, είπε ο κ. Γάτσιος.

 

“Ο Δήμος Σερρών και η ΔΕΥΑΣ δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο, στέκονται αλληλέγγυοι και βοηθούν πολίτες που βρίσκονται σε απελπιστική οικονομική κατάσταση. Κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να δημιουργήσουμε τις ελάχιστες συνθήκες ανθρώπινης διαβίωσης”, δήλωσε ο κ. Καδής.

 

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *