Σέρρες- Π. Σπυρόπουλος: Διαψεύδει συνάντηση συνάντηση με Α. Λοβέρδο

Σέρρες- Π. Σπυρόπουλος: Διαψεύδει συνάντηση συνάντηση με Α. Λοβέρδο

Τις έντονες αντιδράσεις τόσο του αντιπεριφερειάρχη Σερρών όσο και του δημάρχου Βισαλτίας Αθανάσιου Μασλαρινού προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ».  

Όπως υποστηρίζει ο αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος δεν συναντήθηκε με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ Ανδρέα Λοβέρδο στο χώρο του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ, κάτι που διάβασε με κατάπληξη, όπως αναφέρει, στο φύλλο της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου της εφημερίδας 

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών

Με κατάπληξη διάβασα στο φύλλο της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου 2021 της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» ότι συναντήθηκα με τον κ. Λοβέρδο στον χώρο του Επιμελητηρίου Σερρών.

Τέτοια συνάντηση ούτε ζητήθηκε ούτε και πραγματοποιήθηκε ούτε στον χώρο του Επιμελητηρίου ούτε και σε οποιονδήποτε άλλο χώρο. Όλα τα υπόλοιπα μακράν εμού.

 Ήδη έχω αποστείλει σχετική επιστολή στην εφημερίδα και αναμένω την αποκατάσταση της τάξης, όπως επιβάλλει η δημοσιογραφική δεοντολογία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version