Σέρρες, Π. Σπυρόπουλος: ” Του χρόνου να γιορτάσουμε το Πάσχα όπως του αρμόζει…”

Σέρρες, Π. Σπυρόπουλος: " Του χρόνου να γιορτάσουμε το Πάσχα όπως του αρμόζει..."

Αγαπητοί μου συμπολίτες,
Σερραίες και Σερραίοι,
H Ανάσταση του Κυρίου μας είναι η νίκη της ζωής επί του θανάτου, του φωτός επί του σκότους, της ελπίδας επί της απαισιοδοξίας.
Και την χρονιά αυτή, καλούμαστε να γιορτάσουμε το πιο χαρμόσυνο γεγονός της πίστης μας σε συνθήκες διαφορετικές, από αυτές που έχουμε συνηθίσει.
Ήδη, όμως, προβάλλει η ελπίδα της απελευθέρωσης από την αγωνία του κινδύνου. Ο μαζικός εμβολιασμός οδηγεί την αισιοδοξία μας ότι, σε πολύ λίγο καιρό, θα μπορέσουμε να απολαύσουμε απερίσπαστοι ό,τι στερηθήκαμε τον τελευταίο χρόνο, όπως απέδειξε το μέλλον του τόπου μας, οι νέοι μας, με τον ομόθυμη συμμετοχή τους.
Εύχομαι του χρόνου τέτοιες μέρες, να είμαστε όλοι εδώ μαζί στις εκκλησιές μας, με τους δικούς μας ανθρώπους και να γιορτάσουμε το Πάσχα, όπως ακριβώς αρμόζει.
Με αυτές τις λίγες σκέψεις εύχομαι σε όλους, αλλά και στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες, χρόνια πολλά, με υγεία προσωπική και οικογενειακή, και ευόδωση των σκοπών τους.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών
Παναγιώτης Σπυρόπουλος

YouTube video player
Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version