-Διαφήμιση-

Σέρρες: “Παίρνουμε πίσω τη ζωή μας”-Επαναλειτουργεί στις 3 Μάϊου η εστίαση (video)

Την επαναλειτουργία της εστίασης στις 3 Μαΐου ανήγγειλε χθες ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και οι επιχειρήσεις έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ, Σωτήρης Κοτσαμπάς η είδηση αυτή ήταν έκπληξη αλλά προκαλεί μόνο χαρά.

«Παίρνουμε πίσω τη ζωή μας» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Τα μέτρα με τα οποία θα ανοίξουν τα καταστήματα δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη και η επόμενη μέρα είναι κάτι που προβληματίζει σύμφωνα με τον κύριο Κοτσαμπά.

Σε τηλεδιάσκεψη με τον υπουργό ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, με τον οποίο οι επιχειρηματίες της εστίασης θα συνομιλήσουν για τα υγειονομικά μέτρα που θα πρέπει να τηρούνται αλλά και την ενίσχυση των 330 εκατομμυρίων ευρώ από το ΕΣΠΑ, που περίμενε ο κλάδος να λάβει πριν το άνοιγμα των καταστημάτων.

Την απόφαση για το άνοιγμα της εστίασης σχολίασε με ανάρτηση του, ο οικονομολόγος και μέλος της ΚΕΑ ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας Καρπουχτσής, εστιάζοντας στο γεγονός ότι οι επιχειρηματίες δεν έχουν λάβει ακόμη την ενίσχυση των 330 εκατομμυρίων από το ΕΣΠΑ.

-Διαφήμιση-Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version