Σέρρες : Περισσότερες από 1200 “παιδικές φωνές” πλημμύρισαν την SEREXPO (video)

30 και πλέον σχολεία ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου Σερρών εντάσσοντας στο εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα την επίσκεψη των μαθητών τους στη SER-EXPO 2018.

 

Περισσότερες από 1200 παιδικές φωνές πλημμύρισαν τον αύλειο χώρο Διοικητηρίου και μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους ξεναγήθηκαν στους χώρους της έκθεσης και γνώρισαν την επιχειρηματικότητα του Νομού , τα πολλά και ποιοτικά προϊόντα και τις υπηρεσίες.

Το Επιμελητήριο Σερρών συνεργάστηκε άριστα με τις αντίστοιχες Διευθύνσεις Α΄ Βάθμιας και Β΄ Βάθμιας στον προγραμματισμό και οργάνωση των επισκέψεων των Σχολείων του Νομού και ανέλαβε τη μεταφορά των μαθητών από την περιφέρεια.

 

Στόχος αυτής της δράσης, μεταξύ άλλων, να γίνουν τα παιδιά από τους δυνατότερους συμμάχους της προσπάθειας του Επιμελητηρίου προς την κατεύθυνση της καλλιέργειας καταναλωτικής συνείδησης και να προτιμούν την αγορά, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του τόπου μας, που είναι πολλά, ξεχωριστά και μοναδικά.

 Παράλληλα στον χώρο της έκθεσης οι μαθητές ενημερώθηκαν από το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών για τα οφέλη της εθελοντικής αιμοδοσίας.

 


 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *