Την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών με επιστολή του προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και την Υπηρεσία του Επιμελητηρίου Σερρών, υπέβαλε σήμερα ο κος Χρήστος Μέγκλας .

Στην επιστολή της παραίτησης του ο κ. Χρήστος Μέγκλας αναφέρεται σε προσωπικούς λόγους

Αγαπητές/οί συνάδελφοι,
με την παρούσα επιστολή υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών. Προσωπικοί λόγοι δεν μού επιτρέπουν να συνεχίσω απρόσκοπτα την άσκηση των καθηκόντων μου και τον αγώνα για τη στήριξη των μελών μας, την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και την εν γένει οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου μας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά πρωτίστως εσάς, τους συναδέλφους – μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών για την άριστη συνεργασία μας και την εμπιστοσύνη, που επιδείξατε στο πρόσωπό μου κατά την άσκηση των καθηκόντων μου, καθώς και το προσωπικό του Επιμελητηρίου, που εδώ και δέκα χρόνια συνέβαλλε τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της Διοίκησής μας.  Ευχαριστώ και τους εκπροσώπους των αιρετών αρχών και των διοικητικών υπηρεσιών του Νομού μας, για την δημιουργική συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια. 

Θα ήθελα, τέλος, να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλους τους Σερραίους επιχειρηματίες και επαγγελματίες, που με εμπιστεύτηκαν και με εξέλεξαν Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών για δύο συνεχόμενες θητείες. Ευελπιστώ ότι η επιλογή αυτή τους δικαίωσε, καθώς πρωταρχικός μου στόχος ήταν πάντα η ενίσχυση των επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου μας, μέσα από ενέργειες, δράσεις, παρεμβάσεις και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες.

Δεσμεύομαι να παραμείνω ενεργό μέλος της επιχειρηματικότητας του τόπου μας και εύχομαι στην επόμενη Διοίκηση να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια για τη βελτίωση του επιχειρηματικού, οικονομικού και κοινωνικού περιβάλλοντος του Νομού μας, ώστε να διεκδικήσει την ανάπτυξη που του αξίζει.

Με τιμή,


Χρήστος Μέγκλας
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Σερρών» 

Στο έργο του στο επιμελητήριο αναφέρονται με τα καλύτερα λόγια όλοι οι άνθρωποι του νομού.  Απολύτως σεβαστή η απόφασή του αναφέρει και ο βουλευτής Σερρών ΝΔ , κος Αναστάσιος Χατζηβασιλείου

«Ένα «ευχαριστώ» στον Χρήστο Μέγκλα δεν φτάνει, για όσα πολύτιμα προσέφερε στο Επιμελητήριο Σερρών, στη σερραϊκή επιχειρηματικότητα και την τοπική κοινωνία. Αποκορύφωμα της προσφοράς του είναι η διοργάνωση της έκθεσης SEREXPO, η οποία έγινε πλέον θεσμός.”

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 33