Σέρρες: Πέτρος Αγγελίδης- Ήμασταν συνεπείς, παραδώσαμε έναν δήμο νοικοκυρεμένο(video)

Στην σχεδόν άδεια αίθουσα του δημοτικού θεάτρου ΑΣΤΕΡΙΑ , ο τέως δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, έλυσε τη σιωπή του και μίλησε αναλυτικά για πρώτη φορά μετά τις εκλογές.

 

Ο τέως δήμαρχος Σερρών στην 45άλεπτη ομιλία του στην οποία  οι δημότες των Σερρών “γύρισαν” την πλάτη καθώς περισσότεροι ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι νυν και πρώην υπεραμύνθηκε το έργο της δημοτικής του αρχής .

Ο κος Αγγελίδης έκανε έναν ειδικό απολογισμό όπου υπερασπίστηκε την 9ετή θητεία του στο δήμο Σερρών  ενώ δήλωσε ότι άφησε παρακαταθήκη έργα 41.000.000 ευρώ για να υλοποιηθούν από την επόμενη Δημοτική αρχή.

Στην ειδική εκδήλωση που είχε θέμα τον απολογισμό του 2018 ο πρώην δήμαρχος παρουσίασε τις 16 προτεραιότητες που είχε θέσει ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα των στρατοπέδων.

Κατά τη διάρκεια του απολογισμού το λόγο πήρε ο Επικεφαλής της παράταξης ΣΕΡΡΑΣ Στέφανος Φωτιάδης, ο οποίος άσκησε κριτική στο έργο του πρώην δημάρχου. 

Νωρίτερα ο νυν δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης κάλεσε στο βήμα τον κύριο Αγγελίδη ενώ στην δευτερολογία του λίγο πριν ολοκληρωθεί η ειδική συνεδρίαση εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά ενωτικός αφού όπως είπε με ενότητα ο Δήμος θα μπορέσει να προχωρήσει μπροστά.

Μάλιστα εξήρε και τη στάση της αντιπολίτευσης γι αυτούς τους μήνες που διοικεί το δήμο.

 

Δείτε τι είπε στην ομιλία του ο κος Αγγελίδης

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *