Ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας της περιφερειακής ενότητας Σερρών, Σωτήρης Δημητράκης, προάγεται στον βαθμό του Αρχιπυράρχου από 2 Φεβρουαρίου του 2022

Η προαγωγή αυτή έρχεται ως επιβράβευση της λαμπρής πορείας που έχει ως σήμερα ο κος Δημητράκης. Οι ηγετικές του ικανότητες, ενέπνευσαν όλο το προσωπικό της πυροσβεστικής υπηρεσίας του νομού, με αποτέλεσμα η Π.Υ. Σερρών να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, χάρη στην αμεσότητα και την αποτελεσματικότητά της.

Σχεδόν πάντα ο ίδιος είναι επικεφαλής σε όλα τα περιστατικά όπου κινδύνευαν άνθρωποι και περιουσίες. Όλοι έχουν να μιλούν για το ήθος του, τις εξαιρετικές επιχειρησιακές του ικανότητες και την φιλική του διάθεση προς όλους τους πολίτες.

Όλοι οι Σερραίοι έχουν να πουν μόνο καλές κουβέντες τόσο για τον ίδιο, όσο και την υπηρεσία την οποία διοικεί. Είναι από τις περιπτώσεις όπου αξιωματικοί σαν τον κο Σωτήρη Δημητράκη μετατρέπουν το καθήκον σε ύψιστο λειτούργημα.


Εμείς ως Επιλογές θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και την ευγνωμοσύνη μας για την μέχρι σήμερα συνεργασία μας και να του ευχηθούμε και εις ανώτερα και ότι άλλο επιθυμεί στην ζωή του!

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 73