Έναν Σύριο διακινητή κατάφεραν να εντοπίσουν χθες το πρωί στην περιοχή των Νέων Κερδυλλίων, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

 

Συγκεκριμένα, μετά από σήμα για έλεγχο στα Νέα Κερδύλλια δύο άτομα που φέρονται ως διακινητές δεν σταμάτησαν το αυτοκίνητό τους, ανέπτυξαν ταχύτητα και τελικά το εγκατέλειψαν και διέφυγαν.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν άμεσα το όχημα και συνέλαβαν τρία άτομα που επέβαιναν σε αυτό και στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων. Πρόκειται για τρεις νεαρούς άντρες από τη Σομαλία ηλικίας 29 και 18 ετών.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, οι διακινητές στο αυτοκίνητο ήταν δύο άτομα, ένας εκ των οποίων Συριακής καταγωγής και μπήκαν στην Ελλάδα από τον Έβρο.

Τελικά, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του οδηγού και ακόμη δύο ατόμων που επέβαιναν στο όχημα, ενώ σε βάρος των συλληφθέντων βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, για παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.


Views: 16