-Διαφήμιση-

Σέρρες: Πρώτο κουδούνι με αγιασμό, μάσκες και αντισηπτικά- video

Σέρρες: Πρώτο κουδούνι με αγιασμό, μάσκες και αντισηπτικά- video

Τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τις αποστάσεις και με τους μαθητές να φορούν τις μάσκες τους, τελέστηκε σήμερα ο καθιερωμένος αγιασμός, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 4ο Λύκειο Σερρών.

Οι μαθητές και μαθήτριες επέστρεψαν σήμερα και πάλι στα θρανία με την τσάντα τους και με τα επιπλέον απαραίτητα εργαλεία τους, όπως τη μάσκα και τα αντισηπτικά.

Ο Υπουργός υποδομών και μεταφορών Κωνσταντίνος Καραμανλής έκανε λόγο για μία περίεργη σχολική χρόνια καθώς ερχόμαστε μετά από την πανδημία του covid.

Παρακολούθησα σήμερα τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στο 4ο Γενικό Λύκειο και στο 1ο Γυμνάσιο Σερρών.
Η χαρά για όλους μας που τα σχολεία γέμισαν ξανά με μαθητές και εκπαιδευτικούς είναι πολύ μεγάλη.
Οι μαθητές σήκωσαν δυσανάλογο βάρος κατά το διάστημα της πανδημίας, καθώς έμειναν μακριά από το σχολείο τους και τους συμμαθητές τους. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό, μαζί με το όπλο του εμβολίου που μας έχει χαρίσει η επιστήμη, να τηρούνται σχολαστικά και όλα τα μέτρα προστασίας.
Εύχομαι καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλες και όλου
ς!”

Στο επίκεντρο της πρώτης ημέρας στο σχολείο για ακόμη μια χρονιά  βρέθηκαν τα μέτρα προστασίας, καθώς και η ελπίδα να έχουμε μία ήρεμη και χωρίς εκπλήξεις σχολική χρονιά. 

Το παρών έδωσε στο σχολείο στο οποίο φοίτησε και ο βουλευτής της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου ο οποίος ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και τόνισε για τις προσλήψεις προσωπικού για την σωστή λειτουργίας των σχολικών μονάδων και δήλωσε 

Καλή σχολική χρονιά παιδιά!
Εύχομαι φέτος το κουδούνι να χτυπάει κάθε μέρα και τα σχολεία σας να είναι γεμάτα από εσάς, τους δασκάλους και τους καθηγητές σας, για να μπορούμε να έχουμε εκπαίδευση στην τάξη.
Όλο αυτό το διάστημα τηρήσατε τα μέτρα κατά της πανδημίας. Δοκιμαστήκατε σε πρωτόγνωρες δυσκολίες, κάνατε θυσίες. Τώρα, έχουμε ένα μεγάλο όπλο ζωής: το εμβόλιο.
Παιδιά, μην φοβάστε να ονειρεύεστε. Να τολμάτε, να προσπαθείτε, να επιμένετε στο στόχο σας. Είστε το μέλλον της πατρίδας μας!

Οι βουλευτές του νομού Σερρών εύχονται μία καλή σχολική χρονιά. 

-Διαφήμιση-Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version