Σέρρες: Πρόβλημα στα σύνορα του Προμαχώνα με όσους εργάζονται στην Βουλγαρία (video)Έκλεισαν τα σύνορα του Προμαχώνα οι βουλγαρικές αρχές δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα σε όλους τους επαγγελματίες που εργάζονται στη γειτονική χώρα. Πρόκειται για ένα ιδιότυπο καθεστώς,

 

καθώς επιτρέπεται η είσοδος στη Βουλγαρία αλλά υποχρεωτικά όποιος εισέλθει μπαίνει σε καραντίνα 14 ημερών, όπως εξηγούν οι επιχειρηματίες.

 

Η ταλαιπωρία πάντως για όσους έχουν εργασιακή σχέση με τη Βουλγαρία είναι μεγάλη και η ζημία που θα υποστούν τεράστια. Μάλιστα τους φόβους αυτούς εξέφρασε εργαζόμενος στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ και την Ελένη Μωραϊτη.

Ερωτηθείς ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί , ανακοίνωσε ότι είχε επικοινωνία με τους αρμόδιους τοπικούς φορείς.


Ο πρόεδρος της κοινότητας Προμαχώνα πάντως δίνει μια άλλη εκδοχή της κατάστασης που έχει προκύψει στα σύνορα, καθώς θεωρεί ότι οι γείτονες πληροφορήθηκαν για τη χθεσινή απόδραση 5 μεταναστών από τη δομή στη θέση ΚΛΕΙΔΙ και το μέτρο αυτό είναι η απάντηση των βουλγαρικών αρχών

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *