Σάλος με ιερέα από την ευρύτερη περιοχή του νομού Σερρών που έχει δημοσιεύσει δεκάδες ημίγυμνες φωτογραφίες του στον λογαριασμό του στο instagram, όπως μεταδίδει το focusfm.gr

Το προφίλ του εν λόγω ιερέα στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι γεμάτο με φωτογραφίες του ίδιου σε προκλητικές πόζες, με διχτυωτά μπλουζάκια και ανοιχτά πουκάμισα. Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στο ίδιο προφίλ δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία με τον ιερέα να φορά ράσο.

Οι πόζες συνοδεύονται από hashtags ενώ οι ακόλουθοι, τα likes και τα σχόλια στις φωτογραφίες του είναι εκατοντάδες.

Σέρρες: Ιερέας ανεβάζει ημίγυμνες φωτο του στο Instagram

Ο Focus FM έχει στη διάθεσή του τα στοιχεία του ιερέα ενώ σημειώνεται ότι ο ίδιος υποστήριξε -σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον δημοσιογράφο Στ. Δαμιανίδη- ότι η διαδικασία αυτή γίνεται για να βοηθηθεί μέλος της οικογένειάς του που είναι επαγγελματίας φωτογράφος και ότι δεν βρίσκει κάτι παράδοξο σε όλο αυτό. Ο ιερέας έκανε λόγο για προσωπικό του θέμα, αν και το προφίλ του ήταν μέχρι χθες δημόσιο. Σήμερα είναι κλειδωμένο, πιθανόν ορατό μόνο για φίλους.
Ο Focus FM έχει ήδη επικοινωνήσει με την αρμόδια Μητρόπολη στην οποία ανήκει ο ιερέας και αναμένει την απάντηση του Μητροπολίτη.


Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 479