- Διαφήμιση -

Σέρρες- Σχολές οδηγών: Με προβλήματα η επαναλειτουργία τους (video)

Σχολές οδηγών: Με προβλήματα η επαναλειτουργία τους

Επαναλειτουργούν μετά από πέντε μήνες, οι σχολές οδηγών τηρώντας αυστηρά τα μέσα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Από σήμερα υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιούνται τα θεωρητικά αλλά και τα πρακτικά μαθήματα, με τους ενδιαφερόμενους να προσέρχονται στις σχολές οδηγών με αρνητικό self test που θα έχει πραγματοποιηθεί 24 ώρες πριν το μάθημα, ενώ οι εκπαιδευτές είναι υποχρεωμένοι να πραγματοποιούν το τεστ δύο φορές την εβδομάδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος των εκπαιδευτών σχολών οδηγών νομού Σερρών, Κώστας Τσιλιγγίρης, σήμερα, πρώτη μέρα λειτουργίας των σχολών και οι εκπαιδευτές δεν έχουν λάβει διευκρινιστικές οδηγίες, αλλά ούτε έχει ανοίξει και η πλατφόρμα για τα τεστ.

Πρόβλημα δημιουργείται με τους νέους μαθητές των σχολών, οι οποίοι δεν έχουν κωδικούς taxisnet κι επομένως δεν μπορούν να λάβουν δωρεάν self test.

Πιο συγκεκριμένα, σχετικά με τα θεωρητικά μαθήματα, ο κύριος Τσιλιγγίρης ξεκαθαρίζει πως τα μαθήματα μπορούν να πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, αλλά αυτό δεν ισχύει και για τις θεωρητικές εξετάσεις.

Τέλος, σχετικά με τις εξετάσεις ο κύριος Τσιλιγγίρης επισημαίνει πως οι εξετάσεις οδήγησης, θα πραγματοποιηθούν μετά το Πάσχα.

Exit mobile version