- Διαφήμιση -

Σέρρες: Σε απόγνωση οι εξωτερικοί φρουροί των φυλακών Νιγρίτας- Σιγή ιχθύος από την πολιτεία (video)

Σε απόγνωση οι εξωτερικοί φρουροί των φυλακών Νιγρίτας- Σιγή ιχθύος από την πολιτεία

Με κυρίαρχο αίτημα την πρόσληψη προσωπικού οι Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι Εξωτερικής Φρούρησης των Φυλακών της χώρας, προχώρησαν σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις ως και σήμερα.

Ο Αθανάσιος Δαδινίδης, γενικός γραμματέας σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών Νιγρίτας θέτει θέμα ασφάλειας ζητώντας αμέσως προσλήψεις προσωπικού.

Ο κύριος Δαδινίδης αναφέρεται και σε μια σειρά ακόμη ζητημάτων που θα πρέπει να ικανοποιηθούν από την  Πολιτεία όπως για παράδειγμα την αποπληρωμή των εξαιρέσιμων-αργιών.

“Την έλλειψη υποδομών καλύπτει το φιλότιμο”

Σε ό,τι αφορά τις υποδομές και εκεί το Σωφρονιστικό κατάστημα υστερεί και ουσιαστικά καλύπτεται από το φιλότιμο και την τσέπη των εργαζομένων.

Τραγική ακούγεται η δήλωση του κυρίου Δαδινίδη για τον προσωπικό τους εξοπλισμό που στην ουσία τους εξασφαλίζει την ασφάλεια στην εργασία τους και εδώ, οι ίδιοι αναγκάζονται να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη καθώς η Πολιτεία δείχνει να μην ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο ζήτημα.

“Πως θα ηχούσε άραγε η είδηση μιας μεταγωγής προς το νοσοκομείο να σταματήσει κάποιος το όχημα των φυλακών στη διαδρομή για να αποδράσει ο κρατούμενος; Τη στιγμή που συχνά-πυκνά διαπιστώνουμε ότι οι κρατούμενοι διαθέτουν κινητά”

Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις δεν έφεραν αποτελέσματα η ομοσπονδία προσανατολίζεται σε νέες κινητοποιήσεις

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version