Πολλά ήταν τα προβλήματα που δημιούργησε με το πέρασμα της η κακοκαιρία Μπάλλος που έπληξε  την περιοχή του Δήμου Βισαλτίας.

Με τα πιο σημαντικά  να εντοπίζονται στη γέφυρα του χειμάρρου Κουπατσιανού καθώς και στο ύψος της Λυγαριάς όπου έσπασε το ανάχωμα του ποταμού  με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν αγροτικές εκτάσεις από τα διαμερίσματα της Σησαμιάς και της Αγ. Παρασκευής σύμφωνα με τον  Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασία Θοδωρή Βαδικόλια.

Προβλήματα υπήρξαν επίσης και στη Γέφυρα του Καστανοχωρίου καθώς έσπασαν τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και για λόγους ασφάλειας  διεκόπη η διέλευση της κυκλοφορίας της. Επίσης πλημμύρισαν χωράφια και στα αγροτικά διαμερίσματα  στην περιοχή Τερπνής και  Ανθής καθώς έσπασε και εκεί το ανάχωμα του ρέματος. Ενώ αποκαταστάθηκε το πρόβλημα διακοπής της υδροδότησης στο χωριό Δάφνη.

Από τον Μπάλλο χτυπήθηκε και η περιοχή του Αχινού, ο οποίος  μετατράπηκε σε μια λίμνη. Όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες όμως  επενέβησαν αμέσως και ευτυχώς δεν υπήρξαν μεγαλύτερα προβλήματα σύμφωνα με τον πρόεδρος του  Ανέστη Κεμανιτζόγλου


  .

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 121