Σέρρες :Συνεχίζει τις ομιλίες και εκδηλώσεις ο κατηγορούμενος “επιστήμονας” Γιώργος Πασχαλίδης

Πριν λίγο καιρό η αστυνομία έδινε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του «καθηγητή» ψυχολογίας Γιώργου Πασχαλίδη που διώκεται για απάτη

 

 

O Γιώργος Πασχαλίδης παρουσιαζόταν ως καθηγητής Ψυχολογίας, θεραπευτής και ερευνητής αλλά φέρεται να κατέχει μόνο απολυτήριο Δημοτικού.

 

 Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας :Ποινική δίωξη για απάτη κατ’ επάγγελμα και κατ’εξακολούθηση με συνολική όφελος ή συνολική ζημία άνω των 30.000 ευρώ καθώς και για έκθεση κατά συρροή, από την οποία προέκυψε και βαριά βλάβη στην υγεία παθόντος και για παραβίαση ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά συρροή ασκήθηκε στον 61χρονο Γιώργο Πασχαλίδη από το Αιγίνιο της Πιερίας, ο οποίος παρουσιάζεται ως θεραπευτής και ερευνητής. 

Η κάμερα του Δημήτρη Φοτκατζίκη, κατέγραψε σήμερα στον πίνακα ανακοινώσεων του Νοσοκομείου Σερρών διαφημιστικό φυλλάδιο εκδήλωσης του συγκεκριμένου  για τις τις 4 Φεβρουαρίου στις Σέρρες

 

Δείτε το καυστικό σχόλιο του κου Φοτκατζίκη

«Στον πίνακα ανακοινώσεων στα επείγοντα του Νοσοκομείου Σερρών διαφημίζεται ένας καταδικασμένος από τη δικαιοσύνη ψευδοεπιστήμονας. Η επιστήμη σήκωσε τα χέρια ψηλά μάλλον».

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *