Η Τσικνοπέμπτη στο στόχαστρο των αρμοδίων υπηρεσιών στην σύσκεψη για την πορεία της πανδημίας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Διοικητήριο Σερρών

Έντονος προβληματισμός  των αρμόδιων φορέων επικράτησε κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια. Η αυξητική τάση των κρουσμάτων σε όλη την χώρα αλλά και στην ΠΕ των Σερρών  κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου  σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Η  κόπωση, ο καλός καιρός αλλά και οι παραδοσιακές γιορτές των Ελλήνων που «αγαπάνε » πολύ, όπως αυτή της Τσικνοπέμπτης που πλησιάζει έχουν σημάνει  κόκκινο συναγερμό, ανεβάζοντας των αριθμό των ελέγχων στο 100% , με την προσοχή  όλων να στρέφετε στην κίνηση των δρόμων και όχι στα καταστήματα.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο υπάρχει πληροφόρηση για συγκεντρώσεις σε χώρους που δεν επιτρέπονται. Ο κο Σπυρόπουλος απευθύνει έκκληση σε όλους τους Σερραίους για αυτοσυγκράτηση και για τήρηση της εφαρμογής των μέτρων .

Ο νομίατρος Σερρών κ. Αναστάσιος Αναστασιάδης  εφιστά και αυτός την προσοχή των πολιτών ενόψει της Τσικνοπέμπτης , λέγοντας πως τα αποτελέσματα της «απροσεξίας » μας θα φανούν μετά από μια εβδομάδα

Στην σύσκεψη αποφασίστηκε να ενταθούν οι έλεγχοι και να γίνουν πιο αυστηροί από όλες τις υπηρεσίες

Δείτε τι λέει για το θέμα αυτό η διευθύντρια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Σερρών, κα Ευαγγελία Τανταλάκη