- Διαφήμιση -

Σέρρες: Θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία ΑΦΟΙ Αναστασιάδη για την δωρεά επίπλων στα ΚΑΑμεΑ

Σέρρες: Θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία ΑΦΟΙ Αναστασιάδη για την δωρεά επίπλων στα ΚΑΑμεΑ

Τις θερμές της ευχαριστίες εκφράζει η διευθύντρια, κα Ελισάβετ Μωησιάδου αλλά και οι τρόφιμοι του ΚΑΑμεΑ Σερρών, για την πρωτοβουλία της εταιρείας επίπλων ΑΦΟΙ Αναστασιάδη να χαρίσει στο κέντρο έπιπλα για την ανανέωση των δωματίων ορισμένων περιθαλπομένων

Σύμφωνα με την κα Μωσιάδου τα έπιπλα που δώρισε η Σερραϊκή επιχείρηση είναι πανέμορφα, μοντέρνα και πολύ καλής ποιότητας. Ότι χρειάζεται ένας νέος άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος στο χώρο του.

Δείτε την ανάρτηση της κας Μωησιάδου

Απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία επίπλων ΑΦΟΙ Μ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Α.Ε., για την πρωτοβουλία να χαρίσει στο Κέντρο μας έπιπλα, για την ανανέωση των δωματίων ορισμένων περιθαλπομένων. Έπιπλα πανέμορφα, μοντέρνα και πολύ καλής ποιότητας. Ότι χρειάζεται ένας νέος άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος στο χώρο του.
Σε μια περίοδο πολύ δύσκολη, περίοδο περιορισμού των εξόδων και των μετακινήσεων λόγω της πανδημίας covid, που το χαμόγελο έχει χαθεί από τα πρόσωπα όλων, εσείς μας δώσατε μία νότα χαράς.
Σας είμαστε ευγνώμονες για την ευαισθησία, την αγάπη και την υποστήριξη σας ,τόσο στα παιδιά, όσο και στους εργαζομένους και στην Διοίκηση του Κέντρου.

Exit mobile version