Σέρρες: Θρήνος για τον αποχαιρετισμό- “Καλό σου ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων…”Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook αποχαιρετά την αδερφή του που ξέφυγε νωρίς ο γνωστός καθηγητής Φυσικής Αγωγής Βασίλης Τσαφαρίδης

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ …

Δεν ξέρω αν υπήρξε ποτέ άλλος άνθρωπος που να στάθηκε απέναντι στον πόνο και στη δοκιμασία με τόσο απαράμιλλο θάρρος και τόση καρτερικότητα.
Πολέμησες το θηρίο οχτώ ολόκληρα χρόνια και ΠΟΤΕ δε λιγοψύχησες. Ποτέ δεν έχασες το θάρρος σου, ποτέ δεν έχασες την ανεξάντλητη ζωντάνια σου. Και έδινες καθημερινά σε όλους εμάς όχι μόνο μαθήματα ζωής, αλλά μαθήματα ηρωισμού και υπέρβασης της ανθρώπινης υπόστασης.
Και τις ελάχιστες, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, φορές που είπες τη λέξη πονάω, εγώ ξέρω καλύτερα από τον καθένα ότι αν ήταν άλλος εκείνη τη στιγμή στη θέση σου θα είχε τρελαθεί από τον ανυπόφορο πόνο.

Πολέμησες στις δικές σου Θερμοπύλες αδελφούλα μου.

Σε νίκησε το θηρίο, αλλά εσύ είσαι στο τέλος της μάχης Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ. Το φωτεινό και υπέρλαμπρο παράδειγμα για όλους εμάς. Είσαι η ΗΡΩΙΔΑ και ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑΣ για μας και για όσους σε γνώρισαν από κοντά.
Ήξερες μόνο να προσφέρεις. Πάντα και σε όλους. Να ζεις, να χορεύεις, να γελάς δυνατά. Αλλά η ζωή στάθηκε πολύ σκληρή και αμείλικτη απέναντί σου.
Τώρα, έφτασε η ώρα να ξεκουραστείς πια …
Φτάνει τόσος πόνος και αγώνας και ταλαιπωρία …
Καλό σου ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων αγαπημένη μου αδελφούλα !!! Να δώσεις τους χαιρετισμούς και την αγάπη μας στον μπαμπά μας που είναι εκεί 38 χρόνια μόνος του. Τουλάχιστον από δω και πέρα θα είστε παρέα και θα γελάτε μαζί.
” … Προσδοκώ Ανάστασιν νεκρών και ζωήν του μέλλοντος αιώνος, Αμήν ”
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΗΡΩΙΔΑ ΜΟΥ !!!
Σε αποχαιρετώ με ένα γλυκό φιλί και με το σήμα κατατεθέν σου


 


Views: 18

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *