Σέρρες: Τι απαντά ο Κώστας Τενεκετζής για τη μοριοδότηση καθηγήτριας με ανύπαρκτο πτυχίο(video)

Ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών θα βρεθούν στις 28 Νοεμβρίου ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, μια καθηγήτρια και επτά μέλη του ΠΥΣΔΕ Σερρών

 

Voreia 350×250

της περιόδου 2017 που από κοινού αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ψευδούς αναφοράς σε αρχή, ψευδούς βεβαίωσης από κοινού και της παράβασης καθήκοντος.

 

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία υποψήφιου καθηγητή για τη θέση του διευθυντή σχολικής μονάδας.

 Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στην καταγγελία του ο εν λόγω καθηγητής, το ΠΥΣΔΕ και ιδιαίτερα ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών “κατά παράβαση κάθε έννοιας νομιμότητας μοριοδότησαν με ενάμιση (1,5) μονάδες στο κριτήριο «επιστημονική – παιδαγωγική συγκρότηση και κατάρτιση – κατοχή 2ου πτυχίου ΑΕΙ-ΤΕΙ» την υποψήφια “Σ.Μ” για θέση Διευθύντριας σε σχολεία αρμοδιότητας της ΔΔΕ Σερρών χωρίς ωστόσο αυτή να κατέχει δεύτερο πτυχίο πέραν αυτού που ήταν αναγκαίο προσόν για το διορισμό της”.

 

Σήμερα ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κώστας Τενεκετζής απαντά στα όσα έχουν γίνει γνωστά διευκρινίζοντας ότι «από την υπόθεση αυτή δεν ζημιώθηκε κανείς και δεν έχει βλαφτεί κανένας εκπαιδευτικός»

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *