Σέρρες: Τηλεδιάσκεψη φορέων για τα νέα μέτρα λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης (video)


Τηλεδιάσκεψη φορέων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στις Σέρρες για τα νέα μέτρα λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης λόγω της πανδημίας Covid-19.

 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι βουλευτές και εκπρόσωποι αυτών, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών, οι δήμαρχοι της Π.Ε, ο πρόεδρος του ΕΒΕΣ, πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων Ν. Σερρών, ο Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Σερρών, η Πρόεδρος Λογιστών Ν. Σερρών και πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Ενωση Εστατόρων Ν.Σερρών, η τηλεδιάσκεψη διεξήχθη μετά από αίτημα της Ένωσης και την διοργάνωση ανέλαβε ο Δήμος Σερρών. Οι εκπρόσωποι των αρμοδίων φορέων αναγνωρίζοντας την συμβολή του επισιτιστικού κλάδου στην τοπική οικονομία και την μέγιστη προσφορά του σε θέσεις εργασίας, επισήμαναν τα προβλήματα και τις οικονομικές συνέπειες σε επίπεδο Νομού.

Οι Δήμαρχοι του Ν. Σερρών διεμήνυσαν στον πρόεδρο της Ένωσης Εστιατόρων Ν. Σερρών κ. Σωτήρη Κοτσαμπά, ότι θα παρθούν αποφάσεις ώστε να στηριχθούν οι επαγγελματίες του τόπου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης ξεκαθάρισε πως ως Δημοτική αρχή θα καταβάλει τα μέγιστα προκειμένου να επιβιώσει η εστίαση. Ο κ. Δήμαρχος απευθυνόμενος στον κ. Κοτσαμπά ,τόνισε πως από την πλευρά του θα εξαντλήσει το κομμάτι της ελαστικότητας σε ότι αφορά τα τραπεζοκαθίσματα σεβόμενος πάντα τον πολίτη και τις ανάγκες που ανακύπτουν από την καθημερινότητα.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων Ν. Σερρών και Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ κ. Σωτήρης Κοτσαμπάς ευχαρίστησε όλους τους εκπροσώπους για την συμμετοχή τους στη τηλεδιάσκεψη. Η θέση που εξέφρασε, για τα νέα μέτρα λειτουργίας, ήταν ο διάλογος που πρέπει να ξεκινήσει με την κυβέρνηση και τους εκπροσώπους των επίσημων φορέων των επαγγελματιών ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή. 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *