Σέρρες: Την Κυριακή η ετήσια εθελοντική αιμοδοσία στο ΣιτοχώριΤην ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 στο δημοτικό σχολείο Σιτοχωρίου, θα γίνει η ετήσια αιμοδοσία για την τράπεζα των αιμοδοτών του Συλλόγου Σιτοχωριτών Θεσσαλονίκης.

 

Γνωρίζουμε όλοι την μεγάλη έλλειψη αίματος, που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία της χώρας μας αλλά και πόσο σημαντικό είναι για τον καθένα μας να μπορούμε να έχουμε το αίμα που χρειαζόμαστε εμείς ή κάποιος συγγενής μας σε μια δύσκολη στιγμή για την υγεία μας. Γι αυτό πρέπει να είμαστε όλοι εκεί.

 

Ιδιαίτερα όσοι έκαναν χρήση αίματος της τράπεζας του Συλλόγου μας και δεν ήταν τακτικοί αιμοδότες, έχουν ηθική υποχρέωση να έρθουν να αιμοδοτήσουν οι ίδιοι ή κάποιος συγγενής τους. Φυσικά θα υπάρχει και φέτος ο καθιερωμένος πλέον μπουφές, για όσους βρεθούν στην αιμοδοσία.

 


Όσοι λοιπόν θέλουν να προσφέρουν κάποιο έδεσμα,γλυκό ή αλμυρό για τον μπουφέ μας, μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματέα του Συλλόγου μας κ. Δανιλούδη Χρυσούλα στα τηλ: 2310 746766 και 6940 637187 ή με οποιοδήποτε μέλος του Συλλόγου μας γνωρίζουν. Ελπίζουμε πως θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας και θα καταφέρουμε και φέτος να έχουμε μία πετυχημένη αιμοδοσία.

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *