Σέρρες: Το ψήφισμα του Επιμελητηρίου Σερρών για τον αδόκητο θάνατο του Χρήστου Μέγκλα

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

Κατόπιν του αδόκητου θανάτου του τέως Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστου Μέγκλα, συνήλθε σήμερα, Σάββατο 17 Ιουλίου 2021 το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Σερρών σε Έκτακτη δια περιφοράς Συνεδρίαση και αποφάσισε την έκδοση του ακόλουθου ψηφίσματος:

Το Επιμελητήριο Σερρών τιμά τη μνήμη του τέως Προέδρου, Χρήστου Μέγκλα, που το υπηρέτησε με αφοσίωση από το 2011 έως το 2021. Ο Χρήστος Μέγκλας συνδέθηκε με την ιστορία του Επιμελητηρίου Σερρών και τη λαμπρή πορεία του τα τελευταία δέκα χρόνια, με αποκορύφωμα την ιστορική παραχώρηση του πρώην Στρατοπέδου Κολοκοτρώνη στο Επιμελητήριο Σερρών.
Με συνέπεια, αίσθηση καθήκοντος και πίστη στο στόχο του κατάφερνε να κάνει το όραμα πραγματικότητα. Άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στον επιχειρηματικό κόσμο, δίνοντας την ψυχή του σε κάθε αναπτυξιακή πρωτοβουλία και δράση του Επιμελητηρίου και διεκδικώντας με πείσμα και επιμονή την ανάπτυξη του τόπου μας. Ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους, τους υπαλλήλους, τους συνεργάτες του αλλά και σε ολόκληρη την Επιμελητηριακή κοινότητα.
Υπηρέτησε τον επιμελητηριακό θεσμό με αξίες και ιδανικά, θέτοντας πολύ υψηλά τον πήχη και αφήνοντας μία αξιομνημόνευτη παρακαταθήκη.
Ως Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το έργο του, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Σερρών αποφασίζει, επίσης:
– Να παραστούν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών στην εξόδιο ακολουθία και να εκφράσουν τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
– Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.
– Να υποσταλεί η σημαία του Επιμελητηρίου Σερρών.
– Να αποσταλεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος.
– Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην πρώτη τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
– Να αποσταλεί το παρόν ψήφισμα στα ΜΜΕ και να αναρτηθεί στα γραφεία του Επιμελητηρίου.

ΠολιτισμόςΣέρρες: Το ψήφισμα του Επιμελητηρίου Σερρών για τον αδόκητο θάνατο του...

Ανασκαφή Φιλίππων: Φοιτητές ανακάλυψαν κεφαλή αγάλματος Απόλλωνα

Μια ωραία κεφαλή αγάλματος Απόλλωνα, του 2ου ή αρχών...

Αρχαιολόγοι αναζητούν ρωμαϊκή πόλη στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης