Σήμερα Κυριακή 17 Ιουλίου, στα Α κοιμητήρια των Σερρών οικογένεια, συγγενείς και φίλοι φίλοι αποχαιρετούν τον Χρήστο Μέγκλα. –

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα στα Α κοιμητήρια των Σερρών όλοι όσοι αγαπούσαν τον Χρήστο Μέγκλα και σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τον συνόδευσαν μέχρι την τελευταία του κατοικία.

Ήταν όλοι εκεί. Η αγαπημένη του οικογένεια, φίλοι, συνάδελφοι. Ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας έφτασε από νωρίς, ο αντιπεριφερειάρχης και φίλος του Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο βουλευτή Τάσος Χατζηβασιλείου, ο δήμαρχος Σερρών, δεκάδες επαγγελματίες και άνθρωποι που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο δραστήριος πρόεδρος δεν είναι πια μαζί μας.  

Τα στεφάνια κατέκλεισαν από χθες την εκκλησία. Στεφάνι απέστειλε και ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο εκλιπών υπήρξε επί μία δεκαετία πρόεδρος του Επιμελητηρίου, από το 2011 έως το 2021, και προ είκοσι ημερών είχε υποβάλει την παραίτησή του. Αγωνιστής μέχρι το τέλος, προωθούσε τα συμφέροντα του τόπου του  με αποκορύφωμα την παραχώρηση του πρώην στρατοπέδου Κολοκοτρώνη στο Επιμελητήριο Σερρών για τις ανάγκες της SEREXPO.

Γεννημένος το 1957 στις Σέρρες, αποφοίτησε από τη Γεωπονική Σχολή του ΑΠΘ και το 1980 έκανε τα πρώτα του επιχειρηματικά βήματα. Ίδρυσε τρεις εταιρίες ως συνέχεια της επιχείρησης του πατέρα του, ενώ το 1998 οι επιχειρήσεις αυτές συγχωνεύτηκαν σε μία δημιουργώντας την “ Χρήστος Μέγκλας ΑΒΕΕ”, της οποίας ο εκλιπών υπήρξε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.

Η εταιρία εξελίχθηκε σε βιομηχανία λιπασμάτων με εισαγωγή, εμπορία και παραγωγή σπόρων, και με πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική δράση και ασχολήθηκε ενεργά με τον αθλητισμό.


Ήταν παντρεμένος με την Ελίζα Κουγιουμτζόγλου, με την οποία απέκτησε έναν γιο, τον Βασίλη.

Απαρηγόρητοι οι φίλοι του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν είναι μαζί τους και αναφέρονται στο σπουδαίο έργο που αφήνει πίσω του

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 229