Σέρρες: Τον 9χρονο Δημήτρη στο νοσοκομείο επισκέφθηκαν ο Κώστας Δινάκης και ο Δημήτρης Σιαμάγκας(video)Τον 9χρονο Δημήτρη που δέχθηκε επίθεση από τρία δεσποζόμενα σκυλιά ράτσας «κάνε κρόσο» επισκέφθηκαν το πρωί στην χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Σερρών ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Δήμου Σερρών Κωνσταντίνος Δινάκης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα παιδείας Δημήτρης Σιαμάγκας.

 

Ο κύριος Δινάκης μιλώντας στην Τηλεόραση ΕΠΙΛΟΓΕΣ ανέφερε ότι ο μικρός μαθητές είναι καλύτερα στην υγεία του και είναι ευδιάθετος.

 

Από πλευράς του, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Σιαμάγκας μετέφερε στον μικρό μαθητή τις ευχές τόσο τις δικές του, του δημάρχου Σερρών αλλά και της εκπαιδευτικής κοινότητας για ταχεία ανάρρωση για να επιστρέψει με το καλό στο σχολείο και κοντά στους συμμαθητές του.

 


Ο κύριος Σιαμάγκας έφερε και ένα δώρο από τους μαθητές του 18ου Δημοτικού Σχολείου στον μικρό Δημήτρη, πρόκειται για μια ποδοσφαιρική μπάλα, την οποία δώρισαν οι παίκτες της σερραϊκής ομάδας του Πανσερραϊκου στη σχολική μονάδα.

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *