Σέρρες: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την εισαγωγή στο Μουσικό σχολείο (video)


Άνοιξε από τη Δευτέρα 4 Μαϊου, η ηλεκτρονική φόρμα του μουσικού σχολείου που δέχεται τις αιτήσεις των μαθητών που επιθυμούν να φοιτήσουν στην πρώτη τάξη του γυμνασίου. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 29 Μαϊου στις 2 το μεσημέρι.

 

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας οι γονείς-κηδεμόνες των ενδιαφερομένων μαθητών και μαθητριών θα

πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής σε αίτηση που θα βρουν στην ιστοσελίδα του σχολείου. https://forms.gle/yGuLs9rkTkbeu4pm7

 

Η διαδικασία είναι απλή και μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για το μουσικό σχολείο ακόμα και παιδιά δεν γνωρίζουν μουσική 

Το Μουσικό Γυμνάσιο Σερρών/ ΛΤ ενημερώνει ότι οι μαθητές και οι μαθήτριες που επιθυμούν να φοιτήσουν στην Α΄ τάξη του Μουσικού Γυμνασίου πρέπει να λάβουν μέρος και να επιτύχουν σε εξετάσεις που διενεργούνται για την επιλογή μαθητών. Οι ημερομηνίες ωστόσο των εξετάσεων δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

 

ΟΙ εξετάσεις πάντως σύμφωνα με τη διευθύντρια του μουσικού σχολείου Σερρών , κρίνουν τη μουσική αντίληψη του κάθε παιδιού

Το Μουσικό Σχολείο Σερρών θα δέχεται αιτήσεις κατά το διάστημα αυτό μόνο στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

Για τον καθορισμό των ημερομηνιών των εξετάσεων θα γίνει εγκαίρως ενημέρωση με νέο έγγραφο.

Για το πρόγραμμα των εξετάσεων, τα θέματα των εξετάσεων, τη βαθμολόγηση και τις εγγραφές των μαθητών ισχύει η με αρ. πρωτ. 58167/Δ2/13-04-2018 Υ.Α. «Λειτουργία Μουσικών Σχολείων» (Β΄ 1371), Διόρθωση σφάλματος ΦΕΚ Β’ 1574 / 08-05-2018. Οι γονείς μπορούν να ενημερώνονται σχετικά και από την ιστοσελίδα του σχολείου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο Μουσικό Σχολείο.

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *