Σέρρες: Ξεκίνησε σήμερα η διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ σε είδη παντοπωλείου(VIDEO)

Ξεκίνησε σήμερα η διανομή τροφίμων σε είδη παντοπωλείου, μέσο του προγράμματος του ταμείου Ευρωπαϊκής βοήθειας προς τους απόρους.

 

Η περιφερειακή ενότητα Σερρών , οι δήμοι του νομού και οι κοινωφελείς τους επιχειρήσεις από από τις 4 εως τις 13 Ιουνίου θα προβούν στην διανομή προϊόντων.

 

 

  

 

 

Συγκεκριμένα στον δήμο Σερρών μαζί με την ΚΕΔΗΣ η διανομή θα διαρκέσει από τις 10 εως τις 13 Ιουνίου. Σήμερα ολοκληρώνει την διανομή της η ΚΕΔΗΣ και από αύριο αναλαμβάνει την σκυτάλη ο Δήμος Σερρών.

 

Οι ωφελούμενοι από την πλευρά της ΚΕΔΗΣ είναι 536 και τα τρόφιμα που θα διανεμηθούν είναι ρύζι, όσπρια, μακαρόνια, κορν φλείκς, αλεύρι, ζάχαρη, μαρμελάδα, γάλα μακράς διαρκείας, ελαιόλαδο.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα. Σε περίπτωση που η παραλαβή γίνει από τρίτο πρόσωπο τότε θα πρέπει να υπάρχει η αντίστοιχη εξουσιοδότηση και η αστυνομική ταυτότητα για την απαραίτητη ταυτοπροσωπία.

 

Δικαίωμα παραλαβής τροφίμων έχουν όλοι οι παλιοί αλλά και οι νέοι δικαιούχοι του επιδόματος αλληλεγγύης που έχουν ενταχθεί σε αυτό μέχρι και 2 μήνες πριν την διανομή τροφίμων.

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *