- Διαφήμιση -

Σέρρες: Ξεκινούν αύριο οι Πανελλαδικές εξετάσεις με το μάθημα της Έκθεσης (video)

Ξεκινούν αύριο οι Πανελλαδικές εξετάσεις με το μάθημα της έκθεσης

“Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους/ιες  μαθητές και τις μαθήτριες που ξεκινούν το δικό τους αγώνα των Πανελλαδικών εξετάσεων δύναμη, υπομονή και επιμονή. Η ψυχραιμία, η νηφαλιότητα και η αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο στόχο σας.

Η προετοιμασία σας υπήρξε δυσκολότερη από κάθε προηγούμενη χρονιά,  καθώς έγινε μέσα στις συνθήκες που δημιούργησαν οι επιπτώσεις  της πανδημίας τόσο στην εκπαιδευτική διαδικασία  όσο και στην καθημερινότητα όλων μας.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι η πρώτη μεγάλη μάχη που δίνετε στη ζωή στο ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας. Ωστόσο, οι εξετάσεις αυτές δεν αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρα σας και αποτελούν απλά μία δοκιμασία για τους κόπους των τελευταίων χρόνων.

Γνωρίζουμε την κούραση και την αγωνία σας και ξέρουμε ότι έχετε ταυτίσει αυτή την προσπάθεια με την ίδια τη ζωή και το μέλλον σας. Να έχετε κατά νου ότι η Παιδεία είναι μια αδιάκοπη διαδικασία εμβάθυνσης στο «ταξίδι» της γνώσης και ταυτόχρονα ανάπτυξης και καλλιέργειας της προσωπικότητας. Η ζωή είναι μια διαρκής μάχη, ένας συνεχής αγώνας που απαιτεί θέληση και ακατάπαυστη προσπάθεια και οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν στην πορεία της  είναι αμέτρητες. 

Θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία, να μην σταματήσετε να διεκδικείτε τα όνειρά σας και να επιμείνετε στους στόχους σας, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας. 

    Συμπαραστέκομαι επίσης  τους γονείς των υποψηφίων που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους και  εύχομαι να οπλιστούν με δύναμη και υπομονή.

Καλή αρχή και καλή δύναμη και στους συναδέλφους επιτηρητές, όσους στελεχώνουν τα Εξεταστικά Κέντρα του νομού, στα μέλη των Επιτροπών και των Ομάδων Βαθμολογητών του Βαθμολογικού Κέντρου Σερρών.”

Αυτό είναι το μήνυμα του προϊστάμενου της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ΠΕ Σερρών κ. Στέλιου Ρίζου προς τους  διαγωνιζόμενους μαθητές  των Πανελλαδικών εξετάσεων που ξεκινούν αύριο Δευτέρα 14 Ιουνίου  με το μάθημα της έκθεσης , αλλά και προς τους γονείς τους που συμπάσχουν και αγωνιούν καθώς επίσης και προς τους εκπαιδευτικούς .

Τα  self test στα οποία οι διαγωνιζόμενοι μαθητές είναι υποχρεωμένοι να υποβληθούν έχουν ξεκινήσει από την Πέμπτη το απόγευμα 10 Ιουνίου, ενώ οι εκπαιδευτικοί και το υπόλοιπο προσωπικό θα υποβάλλονται σε τεστ μια φορά την εβδομάδα.

Οι εξεταζόμενοι μαθητές απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους  βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό, λογιστικές μηχανές και κινητό τηλέφωνο και όσοι από αυτούς δεν συμμορφώνονται   με τους γενικούς κανόνες θα απομακρύνονται  από την αίθουσα εξέτασης. Εφιστώντας την ιδιαίτερη  προσοχή τους στη χρήση των κινητών τηλεφώνων.

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version