Μετά την χθεσινή αναστάτωση που επικράτησε από την καταγγελία της κ. Πασχαλίας  στην τηλεόραση  του ΕΠΙΛΟΓΕΣ και αφορούσε σύμφωνα με τα όσα είπε, την νοσηλεία του πατέρα της και το προσβλητικό  ύφος με το οποίο την αντιμετώπισε ένα μέρος του νοσηλευτικού προσωπικού, σήμερα η καταγγέλλουσα μιλώντας στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ  ανέφερε ότι   το κλίμα άλλαξε εντελώς, ξεκαθαρίζοντας πως  υπάρχουν γιατροί και νοσηλευτές που καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες , με ευγενική συμπεριφορά.

Η ίδια αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα λιγοστά πρόσωπα μέσα από το προσωπικό τα οποία είχαν ανάρμοστη συμπεριφορά και τόνισε κάλεσε όσους συνοδούς ή ασθενείς έχουν πρόβλημα να το δηλώνουν γιατί αλλιώς δεν θα διορθωθούν τα “κακώς κείμενα”
Να υπενθυμίσουμε ότι η καταγγέλλουσα βιντεοσκόπησε στιγμιότυπα από την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο πατέρας της κάτι που έριξε λάδι στην φωτιά και στο τεταμένο κλίμα που υπήρχε.


 Ο Διοικητής του Γ.Ν  Σερρών κ. Νικόλαος Φαρμάκης μιλώντας στο χθεσινό  βραδινό  δελτίο  ειδήσεων  ανέφερε ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ  δια νόμου   η καταγραφή και δημοσιοποίηση  προσωπικού και ασθενών  στα διαδικτυακά   μέσα  και σε περίπτωση που δημοσιοποιηθούν τότε θα προβεί σε μήνυση. Ενώ παράλληλα  προέτρεψε την καταγγέλλουσα να απευθυνθεί στο γραφείο του Συνηγόρου  του Πολίτη   ώστε να προβεί σε γραπτή καταγγελία των όσων είπε  ώστε να  να γίνει διερεύνηση της υπόθεσης. 

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.