Σέρρες : Υποχωρεί η κακοκαιρία -Παραμένουν τα προβλήματα (video)

Το χιόνι και ο παγετός εξακολουθούν να δημιουργούν προβλήματα, ακόμη και σήμερα , με τον μηχανισμό της Περιφερειακής ενότητας Σερρών να βρίσκεται επί ποδός για την αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που δημιούργησε το κύμα κακοκαιρίας.

 

Green Cola

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο της Πολιτικής Προστασίας στην Περιφερειακής Ενότητας Σερρών Γιώργο Καραγιαννίδη, εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια σημεία του οδικού δικτύου που απαιτούν χρήση για εκχιονισμό . Ενδεικτικά τόνισε ότι από τις πρώτες πρωινές ώρες κινήθηκαν μηχανήματα της υποδιεύθυνσης τεχνικών έργων στο δήμο Νέας Ζίχνης στην κεντρική οδό, στην περιαστική των Σερρών, στο γενικό νοσοκομείο, στα Καλά Δένδρα, στο εθνικό δίκτυο, στο δήμο Βισαλτίας, στο δρόμο προς τη Λευκοθέα, ενώ υπάρχει και ένα γκρέιντερ στο χιονοδρομικό κέντρο Λαϊλιά για να υπάρξει επισκεψιμότητα για το Σαββατοκύριακο.

 

Ο μηχανισμός της περιφερειακής ενότητας βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το τμήμα τροχαίας της αστυνομικής διεύθυνσης Σερρών, με τα κατά τόπους τμήματα, αλλά και με την πυροσβεστική

 Σύμφωνα με τον κ. Καραγιαννίδη δεν υπάρχει πρόβλημα με το αλάτι και υπάρχει επάρκεια, ενώ έχει γίνει και νέα παραγγελία για τετρακόσιους τόνους . Παράλληλα η συνεργασία με τους δήμους είναι πολύ καλή, ενώ συστήνει και υπομονή στους πολίτες ώστε να εκχιονιστεί και το τελευταίο σημείο στο νομό.

 

Ο κ. Καραγιαννίδης εξήρε και τη συνεισφορά του κ. Καρασαββίδη, ο οποίος αφιλοκερδώς προσέφερε τα μηχανήματά του για τον καθαρισμό δρόμων, στο οδικό δίκτυο Σιντικής.

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *