Σιδηρόκαστρο Σερρών: Ξεκινάει ο καθαρισμός του ποταμού Κρουσοβίτη (video)Πολλά έχουν γραφτεί και άλλα τόσα έχουν ειπωθεί σχετικά με τον καθαρισμό του ποταμού Κρουσοβίτη, ο οποίος διέρχεται της πόλης του Σιδηροκάστρου.

 

Μία… ανάσα κυριολεκτικά από τα σπίτια των Σιδηροκαστρινών ο ποταμός Κρουσοβίτης θυμίζει «ζούγκλα» και οι εικόνες είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Οι κάτοικοι εδώ και χρόνια εκφράζουν τις ανησυχίες τους και αναρωτιούνται ποιος είναι υπεύθυνος για την κατάσταση και πότε θα καθαριστεί ο ποταμός.

Φαίνεται ότι σε λίγο καιρό ένα μέρος από τον ποταμό Κρουσοβίτη θα αλλάξει όψη καθώς υπάρχει ανάδοχος και τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει ο καθαρισμός του.

“Είμαστε έτοιμοι! Υπάρχει ανάδοχος και τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει ο καθαρισμός της κοίτης του ποταμού” ξεκαθαρίζει ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

“Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αναλαμβάνει την ευθύνη της και θα καθαρίσει τον ποταμό Κρουσοβίτη” τονίζει από την πλευρά του, ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, ο οποίος διευκρινίζει ότι ένα μέρος της κοίτης του ποταμού που ανήκει στο δασαρχείο και με την συνεργασία του δήμου θα απομακρυνθούν τα δέντρα και οτιδήποτε άλλο υπάρχει εντός του ποταμού.

 


Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *