Σιδηρόκαστρο : Το Κάστρο των Χριστουγέννων έβαλε τα γιορτινά του και υποδέχθηκε τον Άγιο Βασίλη(video)

Είναι η στιγμή που φωτίζεται το Κάστρο των Χριστουγέννων με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία της πόλης.

 

Φέτος η Μαρία και ο Ταξιάρχης πάτησαν το κουμπί για να φωταγωγηθεί το δέντρο και με αυτόν τον τρόπο ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Σιδηρόκαστρο του Δήμου Σιντικής.

 

Για 7η συνεχή χρονιά, το Κάστρο των Χριστουγέννων δίνει την ευκαιρία σε όσους το επισκεφθούν, μικρούς και μεγάλους, να ζήσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα παραμυθιού φέτος στην κεντρική πλατεία της πόλης. Όλο αυτό το διάστημα οι εθελοντές του “Κάστρου των Χριστουγέννων” αφιέρωσαν πολλές ώρες προετοιμασίας για να ναι όλα έτοιμα στην έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

 Λίγο πριν την επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων έφτασε στο Κάστρο των Χριστουγέννων ο Άγιος Βασίλης με έλκηθρό του, με τη φιλαρμονική μπάντα να παιανίζει χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

 

Μέσα στο “Κάστρο των Χριστουγέννων οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μια σειρά από δραστηριότητες. Να επισκεφθούν το σπιτάκι ζύμης, το σπίτι του παραμυθιού, του κουκλοθέατρου, του face painting και φυσικά το σπιτάκι του Άγιου Βασίλη.

 

Αμέσως μετά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με τον γνωστό τραγουδιστή Δημήτρη Καραδήμο, ο οποίος δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό ξεσήκωσε τους Σιδηροκαστρινούς τραγούντας δημοφιλή και αγαπημένα τραγούδια.

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *