Σωματείο προσφέρει 2.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για τα μέλη του ΚΚΕ που χτύπησαν αστυνομικό

Σωματείο προσφέρει αμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες για την ταυτοποίηση των μελών του ΚΚΕ που επιτέθηκαν σε αστυνομικούς των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι του περσαμένου Σαββάτου κατά την επίσκεψη του Μάικ Πομπέο στη χώρα μας.

 

 

Το όνομα του σωματείου είναι “Εθνική Αλληλεγγύη” και το ποσό που προσφέρεται ως επιβράβευση είναι 2.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της “Εθνικής Αλληλεγγύης” τονίζεται ότι “δίνεται ως επιβράβευση 2000 ευρώ σε όποιον μας φέρει αποδεδειγμένες πληροφορίες για το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση των μελών του ΠΑΜΕ, που κλωτσάνε τον αστυνομικό”.

Το σωματείο αναζητά τα στοιχεία των δύο μελών του ΚΚΕ που επιτίθενται στον αστυνομικό των ΜΑΤ, ο οποίος είναι πεσμένος στο έδαφος και όχι τα στοιχεία του “καρατέκα” τα οποία έχουν ήδη γίνει γνωστά στις αρχές.“Μόλις μάθουμε τα ονόματα των μελών του ΠΑΜΕ θα ασκήσουμε όλα τα ένδικα μέσα και κατά αυτών” σημειώνεται στην ανακοίνωση του σωματείου “Εθνική Αλληλεγγύη”.

Τέλος το σωματείο αναζητά και τα στοιχεία του αστυνομικού των ΜΑΤ για να του παρέχει νομική υποστήριξη. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: “όποιος γνωρίζει τον αστυνομικό των ΥΑΤ που υπέστη αυτή τη βάναυση συμπεριφορά, να τον ενημερώσει για να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλ 6909733272 προκειμένου 17 ποινικολόγοι που ανήκουν στο νομικό μας τμήμα να τον συνδράμουν εντελώς δωρεάν για να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες και τα ένδικα μέσα για να αποζημιωθεί τόσο από το ΠΑΜΕ και τον υπεύθυνο του τραυματισμού του όσο και από την Ελληνική Αστυνομία που τον θέτει σε κίνδυνο χωρίς να υπάρχουν τα μέσα για να αμυνθεί”.

Πηγή thestival.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *