Στελέχη ΣΥΡΙΖΑ: Το μόνο που απομένει στον κ. Μητσοτάκη είναι να αποπέμψει τον νέο διοικητή της ΕΥΠ

Την αποπομπή του νέου διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέων, ζητεί με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης,

 

δεν ανέφερε τίποτα για το ότι ο επικεφαλής της ΕΥΠ «δεν έχει αναγνωρισμένο πτυχίο». Μάλιστα, στελέχη της Κουμουνδούρου αλλά και συνεργάτες του πρωθυπουργού, σχολιάζουν ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση είναι έκθετοι για τη συζήτηση στη Βουλή.

 

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν τα εξής:

Η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης είναι πολλαπλά έκθετοι από τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή. Επιβεβαιώθηκε ότι ο κ. Μητσοτάκης δε θέλει κανένα επιτελικό αλλά ένα αμιγώς “μητσοτακικό” κράτος κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της ΝΔ, των συμφερόντων που τον στηρίζουν και του κομματικού στρατού του.Επιβεβαιώθηκε επίσης ότι το νομοσχέδιο αυτό κατατίθεται επειδή ο κος Μητσοτάκης θέλει να ελέγξει γιατί δεν εμπιστεύεται τους ίδιους τους υπουργούς του, γεγονός που δε θέλει και πολλή σκέψη αν αναλογιστεί κανείς τη μέγιστη προσβολή για έναν πρωθυπουργό, την οποία διέπραξε σήμερα ο υπουργός Αγροτικής ανάπτυξης κ. Βορίδης, που πήρε το λόγο για να απαντησει στον αρχηγό της αντιπολίτευσης αντί του πρωθυπουργού, παρουσία του.

Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν είπε κουβέντα για την αποκάλυψη ότι ο νέος διοικητής της ΕΥΠ δεν έχει αναγνωρισμένο πτυχίο, όπως προβλέπεται από το νόμο. Το μόνο που του μένει πλέον είναι να παραδεχθεί το λάθος του και να τον αποπέμψει το συντομότερο δυνατό.

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *