Στέλιος Πέτσας: Φέτος ας σουβλίσουμε τον κορονοϊό μένοντας σπίτι

«Δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός» ήταν το μήνυμα του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

 

Για το φετινό Πάσχα, με φόντο την κρίση του κορονοϊού, ο κ. Πέτσας επανέλαβε πως θα είναι διαφορετικό, «δεν θα πάμε στα χωριά, δεν θα ψήσουμε στις αυλές, δεν θα πάμε στις εκκλησιές».

«Φέτος ας σουβλίσουμε τον κορονοϊό μένοντας σπίτι, έχουμε μέρες να γιορτάσουμε, αλλά καμία μέρα δεν θα είναι ίδια τα επόμενα χρόνια αν από την επιπολαιότητά μας χάσουμε έναν άνθρωπο που αγαπάμε» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε και στη χθεσινή απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για τις Ακολουθίες του Πάσχα και την Ανάσταση, χαρακτηρίζοντάς τη υπεύθυνη και μετρημένη.

Για το σύστημα Υγείας, ο κ. Πέτσας είπε πως συνεχίζεται η ενίσχυσή του με προσλήψεις, αύξηση δυναμικότητας και προμήθεια υγειονομικού υλικού, ενώ για τις ουρές στις τράπεζες είπε πως δεν δικαιολογούνται και απηύθυνε έκκληση σε όλους να κάνουν τη συντριπτική πλειοψηφία των τραπεζικών συναλλαγών από το σπίτι με ασφάλεια.

«Η Ελλάδα μπορεί, όλοι μαζί θα συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο γιατί αν χαλαρώσουμε θα το πληρώσουμε» κατέληξε ο Στέλιος Πέτσας.

  

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *