Στη φυλακή 46χρονη που υποσχόταν πως θα σβήσει χρέη οφειλετών -Εμφανιζόταν ως δικηγόρος

Τον δρόμο για φυλακή πήρε μετά την απολογία της η 46χρονη που κατηγορείται ότι εξαπάτησε δεκάδες πολίτες, υποσχόμενη ότι μπορεί να επιλύσει θέματα κόκκινων δανείων, αλλά και οφειλών προς την εφορία.

 

 

ΒΛΑΧΟΣ

Η 46χρονη εμφανιζόταν ως δικηγόρος ενώ, σύμφωνα με το κατηγορητήριο συνεργαζόταν και με άλλα μέλη που την συνέδραμαν. Το κύκλωμα, δρούσε από το 2013 μέχρι σήμερα, αποκομίζοντας κατά την κατηγορία τουλάχιστον 2.250.000 ευρώ.

 

Πολλά από τα θύματα έφτασαν μέχρι το κύκλωμα μέσω μέντιουμ, τα οποία συνέστηναν την 46χρονη ως ειδήμονα στα προβλήματα οικονομικής φύσεως που τα ταλαιπωρούσαν. Η ίδια υποδυόταν πως είχε μεγάλες διασυνδέσεις και σχέσεις με κρατικές υπηρεσίες, ενώ συνεργαζόταν και με δικηγόρους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασαν 3 ακόμη εμπλεκόμενοι. Ο σύζυγος της 46χρονης, ένας επίκουρος καθηγητής του ΑΠΘ και μία γυναίκα,οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

 

Μάλιστα, μέντιουμ και ιερείς φέρονται να έστελναν τους ανυποψίαστους πολίτες στη δήθεν μεγαλοδικηγόρο. Η 46χρονη, η οποία στην πραγματικότητα δεν είχε κάποιο επάγγελμα, υποδυόταν πως είχε μεγάλες διασυνδέσεις και σχέσεις με κρατικές υπηρεσίες, ενώ συνεργαζόταν και με υπαρκτούς δικηγόρους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

 

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, χρωστούσε πάνω από 1.000.000 για τον περσινό ΕΝΦΙΑ, λόγω των δεκάδων ακινήτων που είχε αποκτήσει από ανυποψίαστους πελάτες.

 

 

newsit.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *