-Διαφήμιση-

Στη Ροδόπολη Σερρών το Κλειστό Κέντρο προώθησης μεταναστών στη Β. Ελλάδα;

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στη Ροδόπολη Σερρών από πληροφορίες ότι στην περιοχή τους πρόκειται να λειτουργήσει δομή φιλοξενίας μεταναστών, μετά και το νέο μεγάλο κύμα που εισέρχεται στη χώρα από τον Έβρο και τα νησιά.

 

Πληροφορίες που μεταδίδει το Επιλογές TV, οι οποίες, ωστόσο, δεν έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί, κάνουν λόγο για άνοιγμα του πρ. στρατοπέδου “Βασιλειάδη” το προσεχές διάστημα.

Μάλιστα, εκπρόσωποι του ΔΟΜ έχουν ήδη μεταβεί στο σημείο για να ελέγξουν την περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, σε ρεπορτάζ της εφημερίδας “Καθημερινή” αναφέρεται ότι στη Βόρεια Ελλάδα πρόκειται να λειτουργήσει κλειστό κέντρο μεταναστών, στο οποίο πρόκειται να κρατηθούν όσοι εισήλθαν στη χώρα μας παράνομα τις τελευταίες ημέρες, είτε από τα χερσαία, είτε από τα θαλάσσια σύνορα και οι οποίοι πρόκειται χωρίς να καταγράφονται να επαναπροωθούνται στη χώρα προέλευσης ή καταγωγής τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν το συγκεκριμένο κέντρο θα βρίσκεται στις Σέρρες, καθώς δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση στους τοπικούς φορείς.

Πάντως οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι και σήμερα στις 13.00 πρόκειται να πραγματοποιηθεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα στον δήμο Σιντικής.

Δείτε το βίντεο από το epiloges.tv:

-Διαφήμιση-Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version