Χθες πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη, Τζιτζικώστα, Ζέρβα και Τσιόδρα, εξαιτίας της έκρηξης κρουσμάτων κορονοϊού των τελευταίων ημερών

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί την ερχόμενη Πέμπτη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, σύμφωνα με όσα δήλωσε πριν από λίγο στον τηλεοπτικό σταθμό Open, όπως δημοσιεύει η makthes.gr,ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Η αύξηση των κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη σήμανε συναγερμό στο Μέγαρο Μαξίμου και γι’ αυτό χθες πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και με τη συμμετοχή των Κωνσταντίνου Ζέρβα, Απόστολου Τζιτζικώστα και Σωτήρη Τσιόδρα.
Χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 49 νέα κρούσματα στην πόλη. Η πόλη βρίσκεται πολύ κοντά στο επίπεδο 3, από το επίπεδο 2 που είναι μέχρι σήμερα, και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να ληφθούν νέα περιοριστικά μέτρα. Ενόψει μάλιστα του εορταστικού τριημέρου στην πόλη που ξεκινά στις 26 Οκτωβρίου, ημέρα του Αγίου Δημητρίου, Πολιούχου της Θεσσαλονίκης οι επιστήμονες και η κυβέρνησης βάζουν στο μικροσκόπιο τους την πόλη προκειμένου να μην υπάρξει ραγδαία αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού.
Σημειώνεται πως με απόφαση του πρωθυπουργού δεν θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική παρέλαση της 26ης Οκτωβρίου.

Views: 70