Στην παλιά γειτονιά της μικρής Μαρκέλλας κρύβεται το μυστικό πίσω από την εξαφάνισή τηςΣτην παλιά γειτονιά της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η κάμερα του MEGA, στην πολυκατοικία όπου διέμενε μέχρι και πριν από τρία χρόνια η οικογένεια της 10χρονης, δίπλα – δίπλα με την κοκκινομάλλα γυναίκα που φέρεται να απήγαγε το παιδί την προηγούμενη εβδομάδα και η οποία κρατείται στην ΓΑΔΘ.

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το παιδί της κοκκινομάλλας γυναίκας και η Μαρκέλλα πήγαιναν στο ίδιο σχολείο.

Η γυναίκα που φέρεται να άρπαξε τη Μαρκέλλα, φαίνεται πως έφυγε από την εν λόγω πολυκατοικία τον μήνα Φεβρουάριο, όταν και χώρισε με τον σύζυγό της.

Όπως όλα δείχνουν η μικρή μαθήτρια ακολούθησε τη συγκεκριμένη γυναίκα χωρίς να φέρει καμία αντίσταση, καθώς την γνώριζε.

Νωρίτερα την Τρίτη, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης βρέθηκαν η μητέρα, ο πατριός και ο αδερφός της Μαρκέλλας, οι οποίοι δεν αναγνώρισαν την κοκκινομάλλα γυναίκα που φέρεται να έχει αλλάξει σημαντικά την εμφάνισή της στα τελευταία τρία χρόνια που είχαν να την δουν.

Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη της γυναίκας από ένα τηλεφώνημα που έκανε η ίδια σε εταιρία ραδιοταξί, το Σάββατο, την ημέρα που απελευθέρωσε το κορίτσι.


 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *